Miley-Cyrus, descalificata de la Premiile Grammy 2010
03 Februarie 2010 | bianca97

 Miley Cyrus a fost descalificata de la Premiile Grammy 2010, intrucat piesa cu care a fost nominalizata, The Climb, incalca regulamentul impus de organizatorii evenimentului.

In locul ei a fost propusa o alta cantareata – Karen O – cu melodia `All Is Love`.

Intr-un comunicat de presa, organizatorii Grammy 2010 sustin ca piesa The Climb, de pe coloana sonora a filmului Hannah Montana: The Movie, a fost descalificata din categoria Best Song Written For Motion Picture, Television Or Other Visiual Media, deoarece nu a fost compusa special pentru filmul respectiv.

Prin urmare, Miley Cyrus a iesit din competitie, in locul ei fiind nominalizata Karen O, cea care acumulase cel mai bun punctaj dupa vedeta Disney.

Solista Yeah Yeah Yeahs a fost propusa cu piesa compusa de ea, `All Is Love`, pentru coloana sonora a filmului Where The Wild Things Are.

Lamuriri suplimentare: La categoria Best song written for a soundtrack, Miley Cyrus figura in dreptul sectiunii compozitori. Oficial, ea nu pierde nimic, pentru ca nu ea a compus piesa The Climb, ci Jessi Alexander & Jon Mabe.

De aceasta data, greseala apartine organizatorilor Grammy Awards 2010, care au facut `cercetari` abia dupa anuntarea nominalizarilor.



Postata in:  show-biz

Comenteaza

Nume*


Email*


Url


Comentariu*


Cod de securitate

Cod
Popup detector