KATY PERRY - bucurie scurta
22 Ianuarie 2009 | alinv

Cantareata americana Katy Perry a fost nevoita sa returneze un premiu primit in Franta, intrucat acesta ii fusese acordat din greseala. Cantareata a fost incantata cand a aflat ca a castigat premiul pentru Cel mai bun cantec international, cu ‘I Kissed A Girl’, la ceremonia de decernare a premiilor NRJ, desfasurata recent la Cannes. Mai tarziu, insa, vedeta a fost rugata sa inapoieze premiul, intrucat distinctia trebuia oferita cantaretei Rihanna, pentru hit-ul ei ‘Disturbia’.

Gazda ceremoniei, Nikos Alliagas, a trebuit sa explice totul audientei: ‘Ne cerem scuze, dar am facut o greseala. Nu era Katy Perry cea care trebuia sa castige premiul, ci Rihanna. Speram ca cele doua cantarete sa nu se supere si ne cerem scuze fanilor care au votat pentru ele. In plic a fost pus numele gresit. Ne pare foarte rau. Katty Perry va trebui sa returneze premiul’.

Greseala - noteaza sursa citata - putea fi sesizata de organizatori mai devreme, intrucat in momentul in care Perry a primit premiul, fundalul sonor a fost asigurat de melodia Disturbia. 



Postata in:  show-biz  muzica

Comenteaza

Nume*


Email*


Url


Comentariu*


Cod de securitate

Cod

Comentarii


06 Februarie 2009 | Matza

Mda...am auzit si eo...Foarte urat din partea lor. Desi Rihanna probabil ca merita premiul, Katy Perry e lafel de talentata. Yo zic ca s'au facut de rusine.
raspunde la acest comentariu

30 Iunie 2009 | thE_kiD

Chiar ca s`au facut de ras.
raspunde la acest comentariu

Popup detector